top of page

Pineapple Coconut Margarita


En margarita er en klassisk meksikansk cocktail som tradisjonelt lages med tequila, limejuice og triple sec. Opphavet til margaritaen er noe uklart, men den ble populær i USA på 1940- og 1950-tallet.


Pineapple Coconut Margarita er en tropisk vri på denne klassikeren, inspirert av de fruktige og eksotiske smakene fra Karibia. Ved å tilsette ananas og kokosnøtt får denne cocktailen en deilig sødme og fylde, som minner om solfylte strender og late dager ved havet.


Ingredienser:

  • 6 cl tequila

  • 3 cl kokosnøttkrem

  • 3 cl triple sec eller Cointreau

  • 6 cl ananasjuice

  • 3 cl fersk limejuice

  • Isbiter

  • Ananasskive og/eller limebåt til pynt

  • Grovt salt eller revet kokosnøtt til å rime glasset (valgfritt)



Fremgangsmåte:

  1. Gni en limebåt rundt kanten av glasset, og dypp deretter kanten i en tallerken med salt eller kokosnøtt.

  2. Ha tequila, kokosnøttkrem, triple sec, ananasjuice og limejuice i en shaker. Fyll på med isbiter og rist kraftig til drinken er godt avkjølt.

  3. Fyll det forberedte glasset med isbiter og sil margaritablandingen over i glasset. Pynt med en ananasskive og/eller en limebåt.

bottom of page