En margarita er en klassisk meksikansk cocktail som tradisjonelt lages med tequila, limejuice og triple sec. Opphavet til margaritaen er noe uklart, men den ble populær i USA på 1940- og 1950-tallet.
Pineapple Coconut Margarita er en tropisk vri på denne klassikeren, inspirert av de fruktige og eksotiske smakene fra Karibia. Ved å tilsette ananas og kokosnøtt får denne cocktailen en deilig sødme og fylde, som minner om solfylte strender og late dager ved havet.
Ingredienser:
6 cl tequila
3 cl kokosnøttkrem
3 cl triple sec eller Cointreau
6 cl ananasjuice
3 cl fersk limejuice
Isbiter
Ananasskive og/eller limebåt til pynt
Grovt salt eller revet kokosnøtt til å rime glasset (valgfritt)
Fremgangsmåte:
Gni en limebåt rundt kanten av glasset, og dypp deretter kanten i en tallerken med salt eller kokosnøtt.
Ha tequila, kokosnøttkrem, triple sec, ananasjuice og limejuice i en shaker. Fyll på med isbiter og rist kraftig til drinken er godt avkjølt.
Fyll det forberedte glasset med isbiter og sil margaritablandingen over i glasset. Pynt med en ananasskive og/eller en limebåt.