top of page

Whiskey Sour


Klassisk cocktail med røtter tilbake til 1800-tallet!

Whiskey Sour byr på nydelig friskhet, og den perfekte balanse mellom surt og søtt.


Ingredienser:

  • 4 cl whiskey

  • 2 cl sukkerlake (Simple Syrup)

  • Saften fra en halv sitron

  • 1 eggehvite

  • 4 dråper Angostura Bitters

Ha whiskey, sukkerlake, sitronsaft og eggehvite i en shaker og shake godt (å shake uten isbiter kalles "dry-shake").


Tilsett isbiter og shake godt igjen (du gjettet det? "wet-shake").


Helles i glasset gjennom en strainer. Toppes med 4 dråper Angostura Bitters. For en fancy servering kan du dra en cocktailpinne gjennom dråpene i skummet for å lage hjerter.


Legg til en ny dato for feiring i kalenderen din.25. august er nemlig Whiskey Sour-dagen!



bottom of page